FORSIDE
  NYHEDER
  PROFIL
  REFERENCER
  BOLIG
  SKOLE
  IDRÆT
  KULTUR
  ERHVERV
  LICITATIONER
  JOB
  KONTAKT

DHE - Ny hovedbygning

Den danske Design- og  Håndværksefterskole i Skjern har store drømme om en ny hovedbygning, med administration, læreforberedelse og en større og mere tidssvarende kantine til skolen og dens 180 elever.
Thorup Gruppen har derfor udarbejdet et nyt og spændende forslag med fokus på en funktionel og åben planløsning, hvor hovedindgangen udstråler at det er en spændende og kreativ efterskole. 

Et vigtigt designgreb i den nye ombygning er et centralt gårdsrum. Hermed bliver der skabt et centalt område midt i bygningen med gode dagslysforhold, til gavn for alle de centrale rum i bygningen. Gårdsrummet vil også skabe en fantastisk wow-effekt til foyeren, skabe liv i hele bygningen da der er spændende gennemkik, og give lys og varme til de omkringliggende rum. 

På det centrale volumen monteres blålakkerede lameller med forskellige vinkler. Variationen i lamellernes farve og vinkel gør at facaden skifter farve og bliver levende når man bevæger sig rundt om bygningen. -En meget spændende og unik måde at understrege hovedindgangen.

Bygherre:
Den danske Design- og Håndværksefterskole

Adresse: 
Skolebyen 11
6900 Skjern

År: 
2017

Areal: 
Ca 1000 m2

Rådgivningsydelse:
Arkitekt