FORSIDE
  NYHEDER
  PROFIL
  REFERENCER
  BOLIG
  SKOLE
  IDRÆT
  KULTUR
  ERHVERV
  LICITATIONER
  JOB
  KONTAKT
Som en del af en udviklingsplan for en efterskole i Skjern udvikles en ny kreativ afdeling. Afdelingen omfatter keramisk værksted, atelier til billedkunst, faciliteter til glaspustning samt omholdsarealer. Hensigten er at skabe en bygning, hvor arkitekturen træder tilbage og skaber en fleksibel ramme omkring den kreative udfoldelse. Indretningen er enkel, udformet som 3 store regulære rum i forlængelse af hinanden. Grundformen er et langhus med saddeltag, der åbnes med få enkle snitflader. For at understøtte brugernes arbejde og holde fokus på den kreative leg, bygges huset af rustikke materialer, der kan holde til at bive beskidte. Bygningen føjer sig ind i - og nyfortolker - skolens tradition for at benytte træhuse til de praktiske fag, og er udvendigt beklædt af en kombination af rødmalet træbeklædning, og hvide felter omkring vinduerne. 
Bygherre:
DHE

Adresse:
Skolebyen 11
6900 Skjern

År:
2014

Areal:
390 m2

Rådgivningsydelser:
Arkitekt og ingeniør